My Best Friend Forever


                              ·. ·.  Assalamualaikum.. .··. ·.


Ha..bila terasa rindu,mula laa nak tulis pasal my bff (best friend forever) nie..maklum laa semua berjauhan..
Ada yang sambung diploma kat uitm,ada yang mssuk tingkatan 6,politeknik pown ada,macam iyraa laa..
semua di negeri-negeri yang berbeza..Kami sempat jumpa time raya-raya jew..Time cuti tak sempat sebab cuti kan tak sama semua..


Alhmadulillah,iyraa mempunyai kawan-kawan yang baik..Time ada problem kami share and cuba untuk selesaikan problem tu together..Kalau ada home work pown kami copy sama-sama..oppps!terlebih sudah..

Memory yang tak dapat iyraa lupakan ialah bila kami didenda oleh teacher sebab masuk class "stayback" lambat..
Memang patut pown masuk lambat sebab break setengah jam jew..nak solat lagi,nak makan lagi,tak sempat la kan...Alaa,maklum laa kami nie makan banyak,mesti laa ambik masa be
rjam-jam..hehe

Kami berdiri kat luar class,tolak campur setengah jam jgk laa..Nak masuk pown tak boleh sebab pintu kunci...
After that,kami buat laa muka 10sen..Sebab muka-muka kami memang dah 10 sen,teacher pown bagi masuk class..Tapi dengan syarat,mesti bayar RM1 sorang..
macam ceti jew kan..? bukan ceti haram,ceti halal...huhu (mentang-mentang la dah lepas form 5,senang-senag jew ko nak perli teacher ek iyraa..)


Dah tak ada cara lain dah,kami pown bagi jew laa duit 2..

  Iyraa: nie teacher duit RM1..balik nanti,teacher beli gula-gula ek..
 Teacher: bertuah punya budak,ko kluar balik..!! 
٩(-̮̮̃-̃)۶  




Time sekolah dulu,kami nie memang minat sangat baca buku nie..sebab itu laa iyraa dengan member-member dipilih jadi pustakawan...cewah..!!

Tapi penat sikit laa,lepas stayback jew terus pergi kat library kemas-kemas buku..nasib baik laa library tu kecik,kalau besar memang dah letak jawatan dah.. hehe

Apa-apa pown..kami semua happy-happy sokmo... :)
==============
..........(¯`v´¯)
...........`•.¸.•´
.........(●_•̃)..(●_•̃)
......... /█\ ♥/█\
============== 

 We share smile....
  We wiped the tears
                 and through the years..
           our friendship has grown
  along with us..

 you are truly

               
♪♪

 a wonderful part of my life..

No comments: