Segmen : Saya Blogger Negeri .......





KELANTAN


Apa yang menarik di KELANTAN??



Pantai Seri Bayu




 
Pasar Siti Khadijah


Pantai Cahaya Bulan



Budu

Nasi Kerabu








20 comments:

NJihe.am said...

Salam, dah jenguk sini. Mak say aorang Kelantan, selalu balik Kelantan musim saya.

Iyraa Cariyno said...

thanks sudi jenguk.. :) lain kali mari laa jln2 kt umah kite plak..hehe

Seneorita Baharin said...

hi singgah n follow sini balik dear....suka pegi kelate..make budu..hehe :D

Iyraa Cariyno said...

heehe,thanks..iyraa pown suka mkn budu..

mailey jayley said...

singgah + follow awk done . . btw, Mai suka mkn budu tau :) sedap ! nt kalo Mai singgah kt Kelantan , boleh awk bg Mai budu as a ole2 :) !

Khalilah said...

68 itu hak milik orang perlis :) saya ikut awak balik kelate.....!!! :) http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

peluk la diri ku jangan kau lepas~~~~ hhehheehheehe peace !!

Eedi Aziz said...

budu...the best.... :)

Norazilah Abdullah said...

dr segmen yg sama . singgah sini sambil follow awek kalate . if sudi follow kitte back ^^ http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

salam kenal dari ciksu:D
singgah dari segmen yang sama..
dari kedah

follower ke 86 ;D

Hafizah Elmasry said...

singgah meta. dari saboh. nok ekjas teme

Mar Haini Abdul Rahim said...

rinduuuu kelantan !! :D

yeen miscelivious said...

hai.. dtg dari segmen yang sama
yeen suke bumi kelantan ^^
jom terjah ke nogori plk :)
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

miss myraamyra said...

haiiii...done follow awk...dr segmen yg sama jugak...:)

Ecah Shaimi said...

as salam..

salam kenal melalui segmen y sama..
Ecah orghe klate jgk..

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

sudi2 tuk follow my blog.. tq

deno said...

wooot2... deno folow sini dari segmen yg sama :)

www.dayangdeno.my

mec sAa :D said...

done follow .. jangan lupe follow kite yerr.. http://schalisya.blogspot.com/

♥ Izni ♥ said...

As'salam.
iz dtg dr sgmnt yg sme maaf llmbt ea rse bslh plak huhuhu
='(
SALAM PEKENALAN EA =D
lame gile x g kelate huhhu

Vee Lea said...

Hello :) Jenguk sini dari segment yang sama. Segment dah lama berlalu, tapi seronok jugak blogwalking through segment yang lama. Hehee. Nak tau sy blogger dari mana? Singgah ler ;) Tu pun kalau sudi. Wawawa.. Slm perkenalan :)

http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html