Review Blog Pemenang segmen 5 hari follow menang by syazlia



Malam ni iyraa nak review dua blog pemenang dari Segmen 5 hari follow &  menang by Syazlia yang telah tamat pada 28-3-2013..Nasib baik la line broadband malam ni laju..hehe

Iyraa juga nak ucapkan tahniah kepada para pemenang kerana anda merupakan orang yang bertuah..
Tuah ayam nampak di kaki,Tuah manusia Tak Siapa Yang Tahu..


                                                 Pemenang Review blog Yang Pertama






   Pemenang Review blog Yang Kedua 




Korang kalau ada masa jom laa singgah di blog para pemenang..just click gambar header yang comel kat atas tu ok :)


2 comments:

yaya c domo said...

:) thanks sbb buat review blog. ekekeke.. :)

najiah shaharain said...

wah,yeker..mcm tak percy.terimakasih2...